Engie

Engie (voorheen GDF SUEZ Energie Nederland) is producent en leverancier van duurzame energie. Onderdeel van een groot internationaal bedrijf dat in meer dan 70 landen gevestigd is. Engie staat middenin de maatschappij en werkt hard aan slimme energieoplossingen voor de toekomst, zoals het ombouwen van productielocaties naar o.a. zonneparken. Van fossiel naar duurzaam, van standaard naar: op maat.

bezoek de website Bunnik

Contactpersoon

Frans van den Boorn

Stuur een email

Engie biedt deze gratis dienst aan

Locaties & werkplekken

Locatie voor jouw bijeenkomst

Als vriendendienst biedt Engie haar locatie in Zwolle aan voor een verzorgde vriendenbijeenkomst van een dag met beschikbaarheid voor circa 100 personen.

Niet beschikbaar

Bijdragen door Engie 2

Op de Vrienden Bijeenkomst 'Circulaire transitie versnellen' bij Circl - het vernieuwende circulaire paviljoen van de ABN AMRO op de Zuidas in Amsterdam - gaf Frans van den Boorn leiding aan een tafelgesprek over de grondstoftransitie.


Nudge

Dankzij Engie is Nudge - in de persoon van Jan van Betten - betrokken bij The Green Quest waar duurzame uitdagingen van grote corporates worden opgelost met behulp van het Green Team.


Blogs en nieuws over Engie

Vrienden Bijeenkomst: samen de circulaire transitie versnellen

Vrienden Bijeenkomst: samen de circulaire transitie versnellen

De circulaire economie: er gebeurt al een hoop, maar volgens kenners nog niet genoeg. Tijdens de laatste Nudge Vriendenbijeenkomst in Circl leerden we een hoop over goede voorbeelden én kansen die er nog liggen. Petrick de Koning deed verslag.