EVConsult

EVConsult draagt met onafhankelijk onderzoek en advies bij aan de versnelling van de transitie naar een wereld van 100% elektrisch vervoer. Binnen tien jaar rijden alle bussen en taxi’s in de Europese binnensteden op elektrische energie. En onze ambities gaan nog veel verder: het liefst zien wij ook dat iedere automobilist tegen die tijd zijn of haar elektrische auto oplaadt met groene energie. Dat is niet bescheiden, maar volgens ons de enige en juiste manier om samen onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Zo dragen wij graag bij aan een betere en gezonde leefomgeving voor iedereen. De transitie naar elektrisch vervoer verbetert namelijk de lokale luchtkwaliteit, het klimaat en is zo een belangrijke schakel in de wereldwijde energietransitie.

bezoek de website Amsterdam

Contactpersoon

Emma van Bree

Stuur een email

EVConsult biedt deze gratis dienst aan

Mobiliteit

Workshop duurzame mobiliteit

Wil je net als EVconsult actief bijdragen aan de versnelling van de transitie naar een wereld van zero emissie mobiliteit? Dan helpt EVconsult jou met een workshop over EV met als belangrijkste aandachtspunten: - algemene kennis over EV - schets van de Nederlandse markt - welke interne en externe mogelijkheden zijn er voor jouw organisatie om EV een boost te geven.

Blogs en nieuws over EVConsult

Aantal elektrische personenvoertuigen zal verdubbelen in 2018

Aantal elektrische personenvoertuigen zal verdubbelen in 2018

Hoeveel volledige elektrische auto’s rijden er rond in Nederland? In welke provincies neemt het aantal snel toe? De EVMonitor, een tool ontwikkeld door EVConsult, geeft een actueel en gedetailleerd overzicht van het elektrisch vervoer in Nederland. Zo blijkt uit deze tool dat het aantal elektrische auto’s in Nederland naar verwachting in 2018 verdubbelen ten opzichte van 2017. Als inwoner van Noord-Holland kun je bijvoorbeeld zien dat deze provincie koploper is met elektrische personenvoertuigen en bussen.