Gemeente Breda

De gemeente Breda wil in de nabije toekomst 100% duurzaam inkopen. Samen met bewoners en bedrijven werkt Breda aan het Uitvoeringsprogramma Klimaat 2013-2016. Ze sturen actief op het verminderen van energieverbruik en het zelf opwekken van duurzame energie. En ze hebben een toppositie in duurzaamheidscompetities: Golden Green Award en Lokale Duurzaamheidsmeter.

bezoek de website Breda

Contactpersoon

Barbet Hendriks

Stuur een email

Gemeente Breda biedt deze gratis dienst aan

Business development & advies

Kennis en netwerk voor duurzame initiatieven

Heb jij een duurzaam initiatief dan ondersteunt de gemeente Breda jou graag met kennis, netwerk en zichtbaarheid. Ook draagt de Gemeente Breda bij als kennis- en netwerkpartner van Nudge en de initiatieven van Nudge.

Niet beschikbaar

Bijdragen door Gemeente Breda 1

Nudge

Dankzij de Gemeente Breda hebben we de kaart van Nudge waar alle stippen op staan verder kunnen ontwikkelen. De Gemeente Breda kan deze kaart ook zelf gebruiken om alle duurzame initiatieven in Breda te laten zien.


Blogs en nieuws over Gemeente Breda

Match: Smaackmakers adviseert Gemeente Breda over duurzame bedrijfskantine

Match: Smaackmakers adviseert Gemeente Breda over duurzame bedrijfskantine

De Gemeente Breda heeft zichzelf een mooi doel gesteld: een CO2-neutrale gemeente in 2020. Onderdeel van deze plannen is een duurzaam bedrijfsrestaurant. Maar hoe pak je dat aan? Hoe verduurzaam je je kantine, en schotel je je medewerkers tegelijkertijd een lekkere en gezonde lunch voor? Via een interactieve presentatie hielp Smaackmakers de gemeente verder. Barbet Hendriks van de Gemeente Breda vertelt erover.