Greenpeace

Greenpeace is een milieuorganisatie die zich sterk maakt voor schone energie, sterke bossen, levende oceanen, een gifvrije wereld en duurzame landbouw. Greenpeace doet wereldwijd onderzoek naar milieuproblemen en biedt oplossingen, voert campagne en overtuigt bedrijven en overheden van schone alternatieven. Als dat niet helpt, wordt er actie gevoerd; opvallend en altijd geweldloos.

bezoek de website Amsterdam

Contactpersoon

Linda de Regt

Stuur een email

Bijdragen door Greenpeace 2

Ruim ook eens zwerfvuil op

Greenpeace wil Coca Cola in een wereldwijde campagne zo snel mogelijk laten stoppen met de productie van wegwerpplastic.

  • 561 nudgers
  • 5 organisaties

Vriendenbijeenkomst: De wind eronder! Greenpeace is een instituut. Als het over het milieu en duurzaamheid gaat, zitten ze aan tafel. Niet altijd vanwege de juiste redenen overigens, geeft directeur Sylvia Borren aan. Zij laat zich echter niet in de rol van ‘ExcuusTruus’ duwen. Als je dat probeert, ben je aan het verkeerde adres. Dat geldt niet voor de Vrienden van Nudge. Die waren 11 februari meer dan welkom bij Greenpeace.


Blogs en nieuws over Greenpeace

Geen statiegeld? Stuur het zwerfvuil Back to Sender!

Geen statiegeld? Stuur het zwerfvuil Back to Sender!

Geen statiegeld op blikjes. Statiegeld op kleine petflesjes op z'n vroegst over een paar jaar. En de industrie zegt zelf meer te gaan inzamelen en recyclen. Het stelt zwerfvuilrapers voor een lastig dilemma...
Vriendenbijeenkomst: De wind eronder!

Vriendenbijeenkomst: De wind eronder!

Greenpeace is een instituut. Als het over het milieu en duurzaamheid gaat, zitten ze aan tafel. Niet altijd vanwege de juiste redenen overigens, geeft directeur Sylvia Borren aan. Zij laat zich echter niet in de rol van ‘ExcuusTruus’ duwen. Als je dat probeert, ben je aan het verkeerde adres. Dat geldt niet voor de Vrienden van Nudge. Die waren 11 februari meer dan welkom bij Greenpeace.