Groenprint

Groenprint (voorheen Printvisie) gelooft in de kracht van service en snelheid. Maar dan zonder kwaliteitsverlies. Levert offset en digitaal drukwerk uit eigen FSC gecertificeerde drukkerij. Het motto is simpel: "Lekker groen is gewoon frisser". Deze duurzame visie is terug te vinden in alle aspecten van de bedrijfsvoering.

bezoek de website Rotterdam

Contactpersoon

Leander Wünschmann

Stuur een email

Groenprint biedt deze gratis dienst aan

Producten

Brievenbusstickers

Groenprint levert als vriendendienst NEE-JA en NEE-NEE stickers voor de nudgers van Nudge.

Niet beschikbaar

Bijdragen door Groenprint 1


Blogs en nieuws over Groenprint

Nudge-advertentie in NRC Handelsblad roept reacties op

Nudge-advertentie in NRC Handelsblad roept reacties op

Honderden positieve reacties kregen we op onze paginagrote advertentie in NRC Handelsblad. Deze oproep voor het gebruik van een brievenbussticker tegen ongewenst ongeadresseerd drukwerk konden we plaatsen omdat we genomineerd zijn voor de juryprijs van de NRC Charity Awards. We ontvingen ook enkele kritische reacties. Daarover gaan we graag het gesprek aan.
Nudge draait vraag-aanbod-mechanisme succesvol om

Nudge draait vraag-aanbod-mechanisme succesvol om

Tijdens de Vriendenbijeenkomst gisterenavond bij Interface in Scherpenzeel verwelkomden we de 250e Vriend van Nudge. De Vrienden van Nudge vormen een snelgroeiend netwerk van ondernemers die zich actief inzetten voor de transitie naar een meer duurzame maatschappij. Via hun Vriendendiensten ondersteunen ze bovendien duurzame initiatieven van andere ondernemers of betrokken burgers met een missie. Recent hebben onder meer Google Nederland, Rooflife, The Dutch Weedburger, Justnuts, Rabobank Waterland en Omstreken zich aangesloten bij de Vrienden van Nudge.