Hansje Huson Tekst & Communicatie

Hansje Huson is zelfstandig tekstschrijver. Schrijft voor zeer verschilllende opdrachtgevers; nieuwsbrieven, corporate magazines, brochures, persberichten, webteksten ... en meer. Analytisch en helder, de focus altijd gericht op de (desbetreffende) doelgroep. Brede maatschappelijke achtergrond en interesse, deinst niet terug voor technische onderwerpen.

bezoek de website Leiden

Contactpersoon

Hansje Huson

Stuur een email

Hansje Huson Tekst & Communicatie biedt deze gratis dienst aan

Communicatie, marketing & PR

Tekst & Communicatie

Hansje Huson ondersteunt het team van Nudge vanaf het begin bij de communicatie. "Elkaar inspireren om samen stappen te zetten richting duurzaamheid - dat draait om communicatie. Daar zet ik graag mijn ervaring en expertise voor in!"

Niet beschikbaar

Bijdragen door Hansje Huson Tekst & Communicatie 2

Deel je boeken in een openbare boekenkast

Naast alle communicatie werkzaamheden voor Nudge, draait Hansje ook haar hand niet om voor een leuk pilotproject. Zo is ze al aan de slag gegaan met het Repair Café, deelt ze haar ervaringen over haar eigen moestuin en is ze onlangs een openbare boekenkast gestart in haar eigen buurt.

  • 402 nudgers
  • 2 organisaties

Nudge

Hansje Huson ging op pad, nam deel aan een workshop, stak de handen en de mouwen én beschrijft in een blog van Nudge haar ervaring met het bouwen van een 'balkonton'.