Hoek Marketing Support

Hoek Marketing Support bespeelt het hele spectrum van marketing, of het nu gaat om een specifieke opdracht van een kleine onderneming of een langlopend project voor een multinational. Passie voor creatieve oplossingen en resultaat: Brave Ideas!

bezoek de website Doorn

Contactpersoon

Hoek Marketing Support biedt deze gratis dienst aan

Communicatie, marketing & PR

Ondersteuning effectieve communicatie

Ben jij net als Hoek Marketing Support gedreven, creatief en net even anders. Kun je een zetje gebruiken bij het opzetten van een goed communicatieplan? Serge Hoek geeft je advies voor effectieve communicatie over jouw project!

Bijdragen door Hoek Marketing Support 2

Nudge

Kemp van Ginkel van Cultuurplatform Rhenen is blij met het marketingadvies van Serge Hoek: "Deze Vriendendienst van Serge Hoek heeft allerlei nieuwe impulsen gegeven aan ons initiatief en een mooi voorbeeld van hoe je elkaar als nudgers kunnen ondersteunen!"


Nudge

Serge Hoek hielp nudger Marjan, die het liften weer op de kaart wil zetten, met een advies op het gebied van marketing en communicatie een paar concrete stappen verder. Haar doel: het is voor mensen interessant, leuk en veilig om naar het werk te gaan liften. Lees meer over haar (sociale) initiatief Nederlandlift.nl in de blog!


Blogs en nieuws over Hoek Marketing Support

Match: Hoek Marketing helpt Dresspecially aan een profileringsstrategie

Match: Hoek Marketing helpt Dresspecially aan een profileringsstrategie

Hoe kan ik Dresspecially het beste profileren? Met die vraag speelde eigenaresse van Dresspecially Lisette Blijleven al een tijdje. Via de vriendendienst kwam Lisette bij Hoek Marketing terecht. Niet veel later stond Serge Hoek met een koffer vol ideeën bij Lisette op de stoep.
Match: advies voor Cultuurplatform Rhenen

Match: advies voor Cultuurplatform Rhenen

Advies op gebied van marketing en communicatie, dat is de Vriendendienst van Serge Hoek. Kemp van Ginkel van Cultuurplatform Rhenen is blij met de ondersteuning.
Match: Serge's marketing advies voor nederlandlift

Match: Serge's marketing advies voor nederlandlift

De Vriendendienst van Serge Hoek is erg in trek: drie initiatieven krijgen van hem een advies op het gebied van marketing en commmunicatie. Nudger Marjan, die het liften weer op de kaart wil zetten, hielp hij inmiddels een paar stappen verder.