Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) draagt als waterschap verantwoordelijkheid voor waterbeheer: werkt aan de waterkeringen, zuivering van afvalwater en kwaliteit van oppervlaktewater. Daarbij beheert het waterschap polderwegen en dijken. "Het klimaat verandert, dat vraagt iets van ons allemaal. Ieder op z’n eigen manier."

bezoek de website Heerhugowaard

Contactpersoon

Marieke Ritzema

Stuur een email

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier biedt deze gratis dienst aan

Gebouwen & buitenruimte

Duurzaam leven met water

Kennis in de vorm van alledaagse tips om duurzaam te leven met water. Het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier leverde een belangrijke, inhoudelijke bijdrage aan de Nudge themamaand over water.

Niet beschikbaar

Bijdragen door Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier 7


Voor Vrienden van Nudge: Samen Solar

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier korting als ze overstappen op zonnestroom.

 • 14 nudgers
 • 40 organisaties

Was op Maat Challenge

In de gezamelijke publiekscampagne Was op Maat maakt Hoogheemraadschapp Hollands Noorderkwartier (HHNK) samen met PWN en Nudge alle Noord-Hollandse huishoudens ervan bewust dat zij door hun wasmiddel op maat te doseren het water minder intensief gezuiverd hoeft te worden.

 • 2506 nudgers
 • 4 organisaties

Haal de tegels uit je tuin

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) draagt als waterschap verantwoordelijkheid voor duurzaam waterbeheer. Ze leverden een inhoudelijke bijdrage aan het project 'Haal je tegels uit je tuin'.

 • 74 nudgers
 • 1 organisatie

Zet een regenton in je tuin

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) draagt als waterschap verantwoordelijkheid voor duurzaam waterbeheer. Ze leverden een inhoudelijke bijdrage aan het project 'Zet een regenton in je tuin'.

 • 411 nudgers
 • 4 organisaties

Bepaal jouw watervoetafdruk

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) zorgt voor schoon en lekker drinkwater nu en in de toekomst. Ze leverden een inhoudelijke bijdrage aan het project 'Bepaal je watervoetafdruk'.

 • 215 nudgers
 • 5 organisaties

Drink vaker kraanwater

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) zorgt voor schoon en lekker drinkwater. Ze leverden een inhoudelijke bijdrage aan het project 'Drink vaker kraanwater'.

 • 1082 nudgers
 • 8 organisaties

Blogs en nieuws over Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

World Cleanup Day NL: dit is het resultaat

World Cleanup Day NL: dit is het resultaat

Duizenden deelnemers aan World Cleanup Day in Nederland hebben samen meer dan 35.000 stuks zwerfvuil opgeruimd en vastgelegd. Ze hebben tijdens het opruimen alles wat ze aan afval tegenkwamen – elk afzonderlijk flesje, blikje, sigarettenpakje of tasje – met behulp van een app op hun telefoon vastgelegd.
Wasteams delen Wasmaatjes uit bij DEEN

Wasteams delen Wasmaatjes uit bij DEEN

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart zijn er bij alle DEEN filialen in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal Wasmaatjes uitgedeeld door de Was op Maat-teams van PWN en Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Het waren twee geslaagde dagen! Nina Lambalk van HHNK vertelt.