Humanagement

Humanagement is een facilitair managementbureau dat veel investeert in kennisontwikkeling en -deling over Circulair Faciliteren. Humanagement is ervan overtuigd dat facility managers als vertegenwoordigers van de eindgebruikers cruciaal zijn voor het bereiken van de circulaire ambities van organisaties. Zij kunnen zowel energieverbruik, materiaalgebruik als het gedrag van mensen binnen gebouwen beïnvloeden.

bezoek de website Delft

Contactpersoon

Maybrit Admiraal

Stuur een email

Humanagement biedt deze gratis dienst aan

Gebouwen & buitenruimte

Workshop Circulair Faciliteren

Humanagement biedt organisaties een workshop Circulair Faciliteren aan, gericht op personen die eindverantwoordelijk zijn voor vastgoed en/of facilities. Na deze workshop hebben deelnemers inzicht in facilitaire uitdagingen en kansen en beschikken ze over concrete handvatten om deze te kunnen realiseren.

Blogs en nieuws over Humanagement

Vriendenbijeenkomst Milgro: Slim samenwerken in de circulaire Economie

Vriendenbijeenkomst Milgro: Slim samenwerken in de circulaire Economie

Aan de buitenkant verschilt het pand van Milgro in Rotterdam niet veel van de omliggende gebouwen op het industrieterrein. Maar zodra je binnenstapt, voel je meteen dat ze ‘iets’ met recycling of circulaire economie doen. Overal waar je kijkt, herken je producten of materialen die al een leven hebben gehad. Bij Milgro hebben ze een compleet nieuwe functie gekregen. Hergebruik van kassen als werkkamer, bewerkte autobanden als stoel of oude vliegtuigtrolleys als bijzettafel zijn maar een paar voorbeelden. Het resultaat is een inspirerende omgeving. De perfecte plek om met de Vrienden van Nudge te bespreken hoe slim samenwerken in de circulaire economie nog meer positieve impact oplevert!