Interface

Interface is de grootste ontwerper en fabrikant van flexibele vloerbedekking voor de moderne kantooromgeving. Design met een doel: samenwerken en verbinden om te inspireren, innoveren en accelereren. Interface werkt continue aan het verduurzamen van haar keten en het realiseren van businessmodellen in de circulaire, biobased en blauwe economie. Mission zero.

bezoek de website Scherpenzeel

Contactpersoon

Geanne van Arkel

Stuur een email

Interface biedt deze gratis dienst aan

Locaties & werkplekken

Voormalige fabriek als ontmoetingslocatie

Interface stelt haar voormalige fabriek in Scherpenzeel beschikbaar als ontmoetingslocatie. The Awarehouse is geschikt voor groepen van 20 – 200 personen. Inclusief interactieve tour door de fabriek. Inspiratie gegarandeerd!

Niet beschikbaar

Bijdragen door Interface 5

Voor Vrienden van Nudge: Samen Solar

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Interface korting als ze overstappen op zonnestroom.

  • 14 nudgers
  • 39 organisaties

Verduurzaam je huis

Interface heeft een van tips gegeven om je huis te verduurzamen. Met al deze tips kan jij - gemakkelijk en snel - verantwoorde keuzes met impact maken. In én om het huis.

  • 2197 nudgers
  • 42 organisaties

Op de Vrienden Bijeenkomst 'Circulaire transitie versnellen' bij Circl - het vernieuwende circulaire paviljoen van de ABN AMRO op de Zuidas in Amsterdam - gaf Geanne van Arkel leiding aan een tafelgesprek over de grondstoftransitie.


Nudge

Het nieuwe kantoor van Nudge straalt door een nieuw tapijt van Interface. Een prachtige tweekleurig design zorgt dat de open kantoorruimte een warme betonuitstraling heeft.


Nudge

Interface stelde als gastheer haar locatie The Awarehouse beschikbaar voor de vriendenbijeenkomst in juli 2014. En deelde haar kennis en ervaring over slimmer en schoner produceren en - zo optimaal mogelijk - recyclen. Smaackmakers en onderzoeker Marc Cornelissen maakten het programma compleet. Het thema: van footprint tot foodprint. Petrick van DeKoningschrijft schreef het verslag.


Blogs en nieuws over Interface

The Pollinators smeden een Nationale Zaaicoalitie voor bijen

The Pollinators smeden een Nationale Zaaicoalitie voor bijen

Op 22 april is het Nationale Zaaidag. The Pollinators smeden speciaal voor deze dag een coalitie van tientallen bedrijven, organisaties en instellingen. Al deze partijen vormen samen een distributienetwerk voor biologisch zaad waaruit bloemen groeien die zorgen voor broodnodige voeding voor bijen.
Vrienden Bijeenkomst: samen de circulaire transitie versnellen

Vrienden Bijeenkomst: samen de circulaire transitie versnellen

De circulaire economie: er gebeurt al een hoop, maar volgens kenners nog niet genoeg. Tijdens de laatste Nudge Vriendenbijeenkomst in Circl leerden we een hoop over goede voorbeelden én kansen die er nog liggen. Petrick de Koning deed verslag.