Maverick Translations

Maverick Translations is een allround vertaalbureau dat snelle en professionele vertalingen levert, in elke taal. Accuraat en betrouwbaar. Dankzij kwaliteiten als vakmanschap, geheimhouding en snelheid is Maverick uitgegroeid tot hofleverancier van organisaties als Eneco, Google en Nyenrode Business Universiteit.

bezoek de website Sassenheim

Contactpersoon

Rik Schraag

Stuur een email

Maverick Translations biedt deze gratis dienst aan

Communicatie, marketing & PR

Vertaling van website, businessplan of rapport

Maverick Translations biedt een duurzame organisatie of initiatief aan om de website, businessplan of onderzoeksrapport te vertalen, met een maximum van 5.000 woorden.

Niet beschikbaar

Bijdragen door Maverick Translations 2

Nudge

Maverick heeft in sneltreinvaart een zeer professionele Engelse vertaling van de websitetekst van de Nudge Finance Leadership Challenge 2015 aangeleverd. En daarna heeft Rik Schraag ook de Veelgestelde Vragen voor de Finance Challenge vertaald. Lees meer over deze Challenge op de projectpagina!


Nudge

De Nudge Global Leadership Challenge is - zoals de naam al zegt - een mondiaal project. Om netwerken over de hele wereld aan te spreken, heeft Maverick Translations in 2014 geholpen met het vertalen van het persbericht. In dit geval naar het Russisch.


Blogs en nieuws over Maverick Translations

Match: vertaling voor het Origin Chocolate Event

Match: vertaling voor het Origin Chocolate Event

Maite was een van de eerste nudgers die reageerde op ons matchmaking-forum. Vriend van Nudge Maverick Translations hielp haar uit de brand. "Online match made in heaven!", vertelt Maite enthousiast.