Milgro B.V.

Milgro is een leidende, onafhankelijke outsourcing partner voor integraal afvalmanagement, met een track record van 25 jaar. Onder het motto ‘more return on resources’ werkt Milgro dagelijks met 65 medewerkers aan een optimale inzet van grondstoffen bij haar opdrachtgevers. Milgro levert de digitale systemen, kennis, tools en support om afvalstromen te beheersen, verspilling van grondstoffen in bedrijfs- en ketenprocessen zichtbaar te maken en grondstofketens te sluiten. Vanuit een data-driven aanpak worden afvalstromen verminderd, wordt hergebruik vergroot en recycling geoptimaliseerd.

bezoek de website Rotterdam

Contactpersoon

Laurens Groen

Stuur een email

Milgro B.V. biedt deze gratis dienst aan

Events, workshops & sprekers

Gastheer van een Nudge Vriendenbijeenkomst

Milgro stelt hun inspirerende kantoor beschikbaar en verzorgt op donderdag 8 juni de tweede vriendenbijeenkomst van 2017 over slim samenwerken in de circulaire economie.

Niet beschikbaar

Bijdragen door Milgro B.V. 2

Op de Vrienden Bijeenkomst 'Circulaire transitie versnellen' bij Circl - het vernieuwende circulaire paviljoen van de ABN AMRO op de Zuidas in Amsterdam - gaf directeur Laurens Groen leiding aan een tafelgesprek over de grondstoftransitie.


De Vrienden waren op 8 juni 2017 te gast bij Milgro voor de Vrienden Bijeenkomst over slim samenwerken in de circulaire economie. Naast goede gesprekken mochten we genieten van lekkere vegetarische hapjes.


Blogs en nieuws over Milgro B.V.

Vrienden Bijeenkomst: samen de circulaire transitie versnellen

Vrienden Bijeenkomst: samen de circulaire transitie versnellen

De circulaire economie: er gebeurt al een hoop, maar volgens kenners nog niet genoeg. Tijdens de laatste Nudge Vriendenbijeenkomst in Circl leerden we een hoop over goede voorbeelden én kansen die er nog liggen. Petrick de Koning deed verslag.
Vriendenbijeenkomst Milgro: Slim samenwerken in de circulaire Economie

Vriendenbijeenkomst Milgro: Slim samenwerken in de circulaire Economie

Aan de buitenkant verschilt het pand van Milgro in Rotterdam niet veel van de omliggende gebouwen op het industrieterrein. Maar zodra je binnenstapt, voel je meteen dat ze ‘iets’ met recycling of circulaire economie doen. Overal waar je kijkt, herken je producten of materialen die al een leven hebben gehad. Bij Milgro hebben ze een compleet nieuwe functie gekregen. Hergebruik van kassen als werkkamer, bewerkte autobanden als stoel of oude vliegtuigtrolleys als bijzettafel zijn maar een paar voorbeelden. Het resultaat is een inspirerende omgeving. De perfecte plek om met de Vrienden van Nudge te bespreken hoe slim samenwerken in de circulaire economie nog meer positieve impact oplevert!