Moonen Packaging

Duurzaamheid vormt een rode draad in het beleid van Moonen Packaging, met als resultaat dat zij ook koploper zijn op het gebied van MVO. Behalve innovatieve verpakkingen en verpakkingsmaterialen, kunnen klanten altijd terecht voor duurzame oplossingen die perfect aanlsuiten op hun wensen. Ook voor toebehoren, zoals hygiëneartikelen, kantoorartikelen en horeca-artikelen kun je bij Moonen Packaging terecht. Wij gaan voor meer dan de tevreden klant, door altijd de extra stap te zetten, met liefde voor de planeet.

bezoek de website Weert

Contactpersoon

Nicole Dermout

Stuur een email

Moonen Packaging biedt deze gratis dienst aan

Producten

Duurzame disposables

Moonen Packaging stelt gratis proefpakketten (1 per organisatie) met suikerriet koffiebekers ter beschikking. De suikerrietbekers zijn gemaakt van de afvalstroom die ontstaat bij rietsuikerwinning. Door deze secundaire grondstof als basis voor de bekers besparen we op afval en blijven bomen bespaard. In het pakket zit inbegrepen:  Composteerbare suikerrietbekers  1 Stack-it beker (onderdeel van ons Stack-it concept)  Composteerbare roerstaafjes  Bio-afvalzakken van maïszetmeel  Creamer- en suikersticks. Voor meer informatie over ons Stack-it concept: https://www.youtube.com/watch?v=Vs8TR93EN8M

Niet beschikbaar

Bijdragen door Moonen Packaging 3


Voor Vrienden van Nudge: Samen Solar

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Moonen Packaging korting als ze overstappen op zonnestroom.

  • 14 nudgers
  • 40 organisaties

Nudge

Moonen Packaging gaf de winnaars van de Nudge Leadership Challenge 2013 advies over verpakkingen in hun zoektocht naar (deel-)oplossingen om voedselverspilling tegen te gaan.


Blogs en nieuws over Moonen Packaging

World Cleanup Day NL: dit is het resultaat

World Cleanup Day NL: dit is het resultaat

Duizenden deelnemers aan World Cleanup Day in Nederland hebben samen meer dan 35.000 stuks zwerfvuil opgeruimd en vastgelegd. Ze hebben tijdens het opruimen alles wat ze aan afval tegenkwamen – elk afzonderlijk flesje, blikje, sigarettenpakje of tasje – met behulp van een app op hun telefoon vastgelegd.
Hoe duurzaam wordt 2017?

Hoe duurzaam wordt 2017?

Klimaat en duurzaamheid stonden in 2016 al hoger op de agenda dan ooit. Wat kunnen we verwachten in 2017? Met drie sleutelfiguren op het gebied van duurzaamheid kijken we vooruit. We spraken Pallas Agterberg, Gé Moonen, en Ruud Koornstra over energie, duurzame verpakkingen en de juiste state of mind.