Nic&Mic - The Art of Upcycling

Nic&Mic staat voor Nicholas en Michael Ninaber van Eijben. De twee broers zijn een groot voorstander van het ‘Trade Not Aid’-concept. In 2014 zijn zij een succesvolle crowdfunding campagne begonnen, welke het startschot was van een onderneming met een duurzame én sociale missie. Nic&Mic vertelt door middel van haar producten (Ocean Sole & Ashanti Design) het verhaal van de Art of Upcycling en probeert in de breedste zin van het woord bij de dragen aan het bevorderen van de werkgelegenheid in ontwikkelingslanden, het stimuleren van bewustzijn rondom de plasticsoep en het hergebruik van materialen.

bezoek de website Boxtel

Contactpersoon

Nicholas Ninaber van Eyben

Stuur een email

Nic&Mic - The Art of Upcycling biedt deze gratis dienst aan

Business development & advies

Gratis spreekbeurt

Als Vriendendienst biedt Nic&Mic een gratis spreekbeurt aan voor op events met een duurzaam karakter: over het opstarten via crowdfunding, hoe het is om met bedrijven in Afrika te werken en hoe belangrijk het is om duurzaam leuk en sexy te maken is.

Niet beschikbaar

Bijdragen door Nic&Mic - The Art of Upcycling 1

Verduurzaam je huis

Nic & Mic heeft een tip gegeven om je huis te verduurzamen. Met al deze tips kan jij - gemakkelijk en snel - verantwoorde keuzes met impact maken. In én om het huis.

  • 2197 nudgers
  • 42 organisaties