PaperWise

PaperWise papier en karton wordt gemaakt van landbouwafval, bladeren en stengels die overblijven na de oogst. De ecologische voetafdruk is 47% kleiner dan dat van FSC papier van houtvezels en 29% lager dan gerecycled papier. Papier en karton van PaperWise worden geproduceerd in fabrieken in India en Colombia die van grote betekenis zijn voor de ontwikkeling van deze lokale communities. Er wordt geïnvesteerd in scholing en gezondheidszorg en het fabricage proces is gericht op veiligheid, zero waste en behoud van ecologie.

bezoek de website Weert

Contactpersoon

Peter van Rosmalen

Stuur een email

Bijdragen door PaperWise 3

Verduurzaam je huis

PaperWise heeft een van tips gegeven om je huis te verduurzamen. Met al deze tips kan jij - gemakkelijk en snel - verantwoorde keuzes met impact maken. In én om het huis.

  • 2197 nudgers
  • 42 organisaties

Vriendendienst PaperWise vervult op 11/04/18 Aanbieder: Nick Op den Buijsch (Sustainability & Communication) van Paperwise Mob. +31 6 37 27 95 99 Mail: nick.opdenbuijsch@paperwise.eu Web: www.paperwise.eu New Address: Beekstraat 54 Cwartier 206 – 6001 GJ Weert – The Netherlands Aanvrager: Rob van Venrooij (info@energieweverij.nl)


Nudge

Voor de het 5-jarig verjaardags-feestje van Nudge biedt PaperWise samen met Nudge alle genodigden een gratis pak duurzaam papier aan.


Blogs en nieuws over PaperWise