Partos

Partos is de branchevereniging voor ontwikkelingssamenwerking. Partos vormt het grootste samenwerkingsverband van ontwikkelingsorganisaties in Nederland en zet zich in voor de belangen van haar leden, zodat zij zo succesvol mogelijk een rechtvaardige en duurzame wereld kunnen creëren voor iedereen.

bezoek de website Amsterdam

Contactpersoon

Annewies Kuipers

Stuur een email

Bijdragen door Partos 3

Voor Vrienden van Nudge: Samen Solar

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Partos korting als ze overstappen op zonnestroom.

  • 14 nudgers
  • 39 organisaties

Evianne is 21 jaar en houd zich bezig met het opzetten van een online platform dat de internationale samenwerking moet bevorderen door lokale social entrepreneurs in probleemregio's te verbinden aan particulieren en bedrijven die hen aan de benodigde resources kunnen helpen. Zij is van harte welkom op het Partos Innovatiefestival!


Stichting IDleaks neemt deel aan het Partos Innovatiefestival. De stichting werkt aan betere communicatie over ontwikkelingssamenwerking richting het Nederlandse publiek, om zo stereotypering en eenzijdige beeldvorming tegen te gaan (www.idleaks.nl).