Quanza

Quanza ontwerpt, levert, bouwt en beheert ICT infrastructuur die voldoet aan de hoogste eisen. Van bekabeling en installatiewerk tot en met virtualisatie-technologie, storage networks en UNIX-besturingssystemen. Een team van onverbeterlijke techneuten vindt voor elk probleem een technische oplossing. De klant staat bij hun centraal, maar de liefde voor techniek gaat voor alles.

bezoek de website Amsterdam

Contactpersoon

Frans ter Borg

Stuur een email

Quanza biedt deze gratis dienst aan

Bijdragen door Quanza 1

Nudge

Quanza draagt Nudge een warm hart toe en geeft graag een zetje in de rug. Bianca: "Wij wensen Nudge veel goede initiatieven toe en als vriend van Nudge draagt Quanza graag een steentje bij door te zorgen dat het online IT platform van Nudge altijd in de lucht is."


Blogs en nieuws over Quanza

De maatschappelijke bijdrage van IT bedrijf Quanza

De maatschappelijke bijdrage van IT bedrijf Quanza

Er zijn tal van manieren om groen spullen te produceren of energie op te wekken. Er zijn echter ook takken van sport die je misschien minder snel aan duurzaamheid koppelt. Hoe kun je bijvoorbeeld maatschappelijk verantwoord ondernemen in de IT sector? We vroegen het Frans ter Borg van Quanza, de eigenaar van de servers waarop deze website draait.
Nieuw platform. Nieuwe mogelijkheden.

Nieuw platform. Nieuwe mogelijkheden.

We zijn nu vier jaar onderweg en daarin hebben we veel geleerd. Hoe motiveer je mensen om aan een project mee te doen? En wat wordt er van ons verwacht als organisatie en als platform? Daarop hebben we steeds meer antwoorden gekregen. En deze feedback hebben we verwerkt in de bouw van het nieuwe platform. Daardoor ligt de nadruk van het nieuwe platform nu op het doen.