Qurrent Nederland BV

Qurrent levert groene energie voor een eerlijke prijs zonder fratsen. Qurrent streeft naar een duurzamere samenleving. En doet dat door je te helpen energie te besparen en zelf op te wekken. Qurrent is een energieleverancier waar je voor echt al je energiezaken terecht kunt. Kijk maar eens in de energiewinkel!

bezoek de website Amsterdam

Contactpersoon

Daan Grooten

Stuur een email

Qurrent Nederland BV biedt deze gratis dienst aan

Locaties & werkplekken

Auditorium voor een bijeenkomst

Qurrent stelt het auditorium in het hoofdkantoor in Amsterdam aan de Willem Fenengastraat beschikbaar voor een bijeenkomst.

Niet beschikbaar

Bijdragen door Qurrent Nederland BV 2

OpenBook.Works

Qurrent biedt een vergaderzaal aan ruim 15 deelnemers aan de Vrienden-voor-Vrienden Workshop 'Hoe sluit je de kloof tussen people, planet en profit?', gegeven door OpenBook.Works.


Nudge

Qurrent stelt haar locatie op 2 juni beschikbaar voor een bijeenkomst met (aanstaande) deelnemers aan en andere geïnteresseerden in de Nudge Leadership Challenge2015. Lees meer over de Challenge, en 12 redenen om mee te doen...


Blogs en nieuws over Qurrent Nederland BV

Warmtepomp in combinatie met zonneboiler: kan dat?

Warmtepomp in combinatie met zonneboiler: kan dat?

Wie zo klimaatneutraal mogelijk wil leven, kan voor verschillende duurzame maatregelen kiezen. Een veel gebruikte groene investering is bijvoorbeeld het aanschaffen van een zonneboiler of warmtepomp. Maar bespaart het ook energie om deze duurzame oplossingen te combineren? Vriend van Nudge Qurrent zocht het voor je uit!
Maak jouw Business Case voor Duurzaamheid

Maak jouw Business Case voor Duurzaamheid

Hoe maak jij de brug tussen People, Planet, Profit? Je hebt een idee dat bijdraagt aan de duurzaamheid van jouw organisatie. Maar hoe krijg je nou iedereen mee dat dit idee ook gerealiseerd wordt. Niet alleen door jouw collega’s maar ook dat de directie inziet dat dit een goed idee is. Dat was het thema van de Vrienden voor Vrienden Workshop door OpenBook.Works.
Pilot met variabele energieprijs voor huishoudens

Pilot met variabele energieprijs voor huishoudens

Goedkoper wassen als de zon schijnt. Netbeheerder Liander en energieleverancier Qurrent doen samen met de Vereniging Eigen Huis een pilotproject met variabele energietarieven voor particuliere klanten.
Wanneer ga jij van het gas af?

Wanneer ga jij van het gas af?

Kunnen we zelf ook iets doen doen om te zorgen dat er minder gas gewonnen gaat worden in Groningen? Jazeker, zegt nudger Krispijn. Er zijn genoeg alternatieven waarmee je 'gasloos' kunt verwarmen, douchen en koken. Hij geeft een handig overzicht.