Rabobank

De Rabobank is een in Nederland gewortelde internationale financiële dienstverlener met een coöperatieve grondslag. Actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. De Rabobank verbindt mensen en deelt kennis. Dat is de kracht van een coöperatie.

bezoek de website Dordrecht

Contactpersoon

Martje Fraaije

Stuur een email

Bijdragen door Rabobank 1

Nudge

Lokale duurzame initiatieven schieten als paddestoelen uit de grond. De maatschappij biedt steeds nieuwe kansen waar de Rabobank positief op in kan spelen. Daarom gaan de lokale Rabobanken en Nudge samenwerken om met de kennis en expertise van de banken de lokale initiatieven en nieuwe netwerken te versnellen en te versterken.


Blogs en nieuws over Rabobank

Slim verbouwen, Rabobank helpt je op weg

Slim verbouwen, Rabobank helpt je op weg

Zaterdag 21 juni organiseerde Vriend van Nudge Rabobank Waterland en Omstreken de 'Slim Verbouwen' markt in poppodium P3 in Purmerend, vol workshops en kraampjes met informatie. Nudger Pim van het Regenwatertoilet was erbij!
Haarlemmers steken handen uit de mouwen voor duurzaamheid

Haarlemmers steken handen uit de mouwen voor duurzaamheid

Nudge heeft samen met De Groene Mug en verschillende bedrijven The City Challenge of Haarlem gestart om Haarlem te verduurzamen. Uit meer dan vijftig goede ideeën van Haarlemmers zijn de populairste gekozen om op 12 april met een grote groep vrijwilligers en lokale ondernemers te realiseren.