Seepje

Seepje is een 100% plantaardig en fairtrade wasmiddel dat goed is voor jou én voor het milieu. Je wast met schillen van de Sapindus mukorossi-vrucht uit Nepal. Deze schillen staan bij aanraking met water een natuurlijke vorm van zeep af (saponinen): hypoallergeen, volledig plantaardig en géén chemische stoffen.

bezoek de website Amsterdam

Contactpersoon

Jasper Gabrielse

Stuur een email

Seepje biedt deze gratis dienst aan

Communicatie, marketing & PR

Hoe breng je jouw plan of product aan de man?

Je hebt een goed product of plan maar hoe bereik je je doelgroep? Jasper en Melvin van Seepje stellen tijd en expertise beschikbaar voor een uitdagend vraagstuk op het gebied van marketing en communicatie. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je weet wie je aanspreekt en wat er in diegene omgaat. Om te kunnen vertalen moet je beide talen spreken.

Bijdragen door Seepje 3

Verduurzaam je huis

Seepje heeft een van tips gegeven om je huis te verduurzamen. Met al deze tips kan jij - gemakkelijk en snel - verantwoorde keuzes met impact maken. In én om het huis.

  • 2197 nudgers
  • 42 organisaties

Nudge

Jasper van Seepje heeft bij de workshop 'DIY natuurlijke schoonmaakmiddelen' van Nudge in de Haarlemmer Kweektuin met het verhaal van Seepje een inhoudelijke en zeer inspirerende bijdrage geleverd. Goed voor het inzicht wat je allemaal zelf kunt doen om duurzamer te wassen (en schoon te maken). Lees meer over de workshop in de blog!


SHOP&DROP

Seepje heeft tijdens de Solar Boat Parade 2014 samen met andere Vrienden van Nudge bijgedragen aan het succesvolle SHOP&DROP live event.


Blogs en nieuws over Seepje

SHOP&DROP tijdens de Solar Boat Parade

SHOP&DROP tijdens de Solar Boat Parade

Afgelopen weekend werd in Amsterdam de Solar Boat Parade gehouden, georganiseerd door Vriend van Nudge De Groene Grachten. Het werd een supermatch: ook vele andere Vrienden leverden een bijdrage.