Seepje

Seepje maakt wasmiddelen en allesreinigers op basis van de Sapindus mukorossi-vrucht uit Nepal. Ze gebruiken alleen de schoonste ingrediënten en creëren waar ze kunnen een positieve impact op alle betrokkenen en op ‘t milieu. Zo streeft Seepje naar een schonere én mooiere wereld.

bezoek de website den haag

Contactpersoon

Melanie van Seepje

Stuur een email

Seepje biedt deze gratis dienst aan

Communicatie, marketing & PR

Hoe breng je jouw plan of product aan de man?

Je hebt een goed product of plan maar hoe bereik je je doelgroep? Jasper en Melvin van Seepje stellen tijd en expertise beschikbaar voor een uitdagend vraagstuk op het gebied van marketing en communicatie. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je weet wie je aanspreekt en wat er in diegene omgaat. Om te kunnen vertalen moet je beide talen spreken.

Niet beschikbaar

Bijdragen door Seepje 4

Was op Maat Challenge

Seepje ondersteunt de campagne 'Was op Maat' van waterbedrijf Oasen met wasmiddel en wasmanden (uit hun eigen webshop). Deze mogen we weggeven als prijzen voor de winnaars van de week tijdens de 30-dagen Challenge.

  • 1728 nudgers
  • 4 organisaties

Verduurzaam je huis

Seepje heeft een van tips gegeven om je huis te verduurzamen. Met al deze tips kan jij - gemakkelijk en snel - verantwoorde keuzes met impact maken. In én om het huis.

  • 2197 nudgers
  • 42 organisaties

Nudge

Jasper van Seepje heeft bij de workshop 'DIY natuurlijke schoonmaakmiddelen' van Nudge in de Haarlemmer Kweektuin met het verhaal van Seepje een inhoudelijke en zeer inspirerende bijdrage geleverd. Goed voor het inzicht wat je allemaal zelf kunt doen om duurzamer te wassen (en schoon te maken). Lees meer over de workshop in de blog!


SHOP&DROP

Seepje heeft tijdens de Solar Boat Parade 2014 samen met andere Vrienden van Nudge bijgedragen aan het succesvolle SHOP&DROP live event.


Blogs en nieuws over Seepje

Seepje wil dit jaar 150.000 melkflessen redden, help je mee?

Seepje wil dit jaar 150.000 melkflessen redden, help je mee?

Vriend van Nudge Seepje maakt natuurlijke schoonmaakmiddelen van superschillen. De zeepmakers hebben dit jaar ook op het gebied van verpakking een ambitieuze doelstelling: 150.000 Engelse melkflessen recyclen tot nieuwe zeepflacons. Als nudger doe je mee tegen een extra leuke prijs!
SHOP&DROP tijdens de Solar Boat Parade

SHOP&DROP tijdens de Solar Boat Parade

Afgelopen weekend werd in Amsterdam de Solar Boat Parade gehouden, georganiseerd door Vriend van Nudge De Groene Grachten. Het werd een supermatch: ook vele andere Vrienden leverden een bijdrage.