Social Enterprise NL

Social Enterprise NL is een landelijk platform dat sociale ondernemingen vertegenwoordigt, verbindt en ondersteunt. Doel is om de sector te versterken en de maatschappelijke impact te vergroten. Ondernemers die lid zijn krijgen toegang tot verschillende ondersteuningsdiensten. Social Enterprise heeft een rechtvaardige en duurzame maatschappij voor ogen waarin social enterprises een cruciale rol spelen in het aanpakken van sociale uitdagingen.

bezoek de website Amsterdam

Contactpersoon

Marijt Regts

Stuur een email

Social Enterprise NL biedt deze gratis dienst aan

Business development & advies

Expertise social enterprises

Social Enterprise NL biedt haar expertise op het gebied van social enterprises aan en zet waar mogelijk haar netwerk in.

Niet beschikbaar

Bijdragen door Social Enterprise NL 1

Nudge

Social Enterprise NL organiseerde in 2013 samen met Nudge en met BBK/ Door Vriendschap Sterker de workshop 'Finance voor Social Entrepreneurs'. In het najaar 2013 kwamen deelnemers van diverse duurzame organisaties samen om een goed begrip van de finance basics te krijgen.


Blogs en nieuws over Social Enterprise NL

Match: workshop voor duurzame finance-dummies

Match: workshop voor duurzame finance-dummies

Onze Matchmaker Rianne was een van de deelnemers aan de workshop 'Finance voor Social Entrepreneurs' - een match tussen BBK/ Door Vriendschap Sterker, Social Enterprise NL en Nudge. Ze doet verslag.