Sørensen Producties

Lars werkt als event designer, dagvoorzitter en presentator op corporate events in binnen en buitenland en op radio en TV. Zijn stijl; direct, energiek en interactief. Als interviewer haalt hij het beste uit sprekers en publiek naar boven. Hij legt verbindingen tussen inhoud en werkvormen en weet een sfeer neer te zetten die open is en oproept tot creativiteit.

bezoek de website Dordrecht

Contactpersoon

Lars Sørensen

Stuur een email

Sørensen Producties biedt deze gratis dienst aan

Events, workshops & sprekers

Presentator, producent en schrijver

Een goed evenement is als een nieuw paar schoenen, een frisse lentebui, de eerste tonen van je favoriete nummer. Beleving, inspiratie of een boodschap breng je niet over door toeval. Lars Sørensen wil jou daar bij helpen, door als dagvoorzitter op te treden van een event waarvan de wereld een beetje mooier wordt.

Niet beschikbaar

Bijdragen door Sørensen Producties 1

Nudge

Lars ondersteunt Nudge regelmatig als dagvoorzitter en als duizendpoot is hij op events de vliegende keep waar nodig.


Blogs en nieuws over Sørensen Producties

Vriendenbijeenkomst Milgro: Slim samenwerken in de circulaire Economie

Vriendenbijeenkomst Milgro: Slim samenwerken in de circulaire Economie

Aan de buitenkant verschilt het pand van Milgro in Rotterdam niet veel van de omliggende gebouwen op het industrieterrein. Maar zodra je binnenstapt, voel je meteen dat ze ‘iets’ met recycling of circulaire economie doen. Overal waar je kijkt, herken je producten of materialen die al een leven hebben gehad. Bij Milgro hebben ze een compleet nieuwe functie gekregen. Hergebruik van kassen als werkkamer, bewerkte autobanden als stoel of oude vliegtuigtrolleys als bijzettafel zijn maar een paar voorbeelden. Het resultaat is een inspirerende omgeving. De perfecte plek om met de Vrienden van Nudge te bespreken hoe slim samenwerken in de circulaire economie nog meer positieve impact oplevert!