SpeedComfort

SpeedComfort ontwikkelt ventilatoren die ervoor zorgen dat de warmte die in een radiator zit, versneld in de ruimte komt. Ook kan de watertemperatuur dankzij de SpeedComfort worden bijgesteld tot onder 60 graden. Hierdoor wordt energie bespaard!

bezoek de website Den Dolder

Contactpersoon

Pieter van der Ploeg

Stuur een email

SpeedComfort biedt deze gratis dienst aan

Producten

Warm de winter door

Als Vriendendienst heeft SpeedComfort een gratis set radiatorventilatoren in de aanbieding voor één van de meest actieve Nudgers.

Niet beschikbaar

Bijdragen door SpeedComfort 1

Verduurzaam je huis

Speedcomfort heeft een van tips gegeven om je huis te verduurzamen. Met al deze tips kan jij - gemakkelijk en snel - verantwoorde keuzes met impact maken. In én om het huis.

  • 2197 nudgers
  • 42 organisaties

Blogs en nieuws over SpeedComfort

50.000 nudgers - wat doen ze eigenlijk?

50.000 nudgers - wat doen ze eigenlijk?

50.000 nudgers! Een mijlpaal om te vieren! Namens het Nudge-team zetten Lisette en Geert twee heel actieve nudgers in het zonnetje: Marla en Mariz. Zelf ook aan de slag? Wij geven je een top-15 van populaire Nudge-blogs en projecten.
SpeedComfort: van idee tot concreet product

SpeedComfort: van idee tot concreet product

Met dit koude weer willen we maar een ding wanneer we thuiskomen: snel het huis opwarmen. Dan kun je natuurlijk de thermostaat lekker hoog zetten. Maar dat is niet bepaald duurzaam. Met die gedachte werd de Speedcomfort radiatorventilator ontwikkeld. Wij vroegen productontwikkelaar Pieter van der Ploeg naar het ontwikkelproces van de radiatorventilator. En waren vooral benieuwd hoe je nou van idee tot een concreet product komt.