Steward Redqueen

Het in Haarlem gevestigde adviesbureau Steward Redqueen houdt zich bezig met strategische vraagstukken op het raakvlak van organisatie en maatschappij. Zij helpen bij het vinden van een juiste balans tussen mvo en het vinden van een goed business model. Opkomende economieën en internationale waardeketens zijn hun specialiteit.

bezoek de website Haarlem

Contactpersoon

Wouter Scheepens

Stuur een email

Steward Redqueen biedt deze gratis dienst aan

Business development & advies

Brainstorm over jouw positieve impact

Steeds meer organisaties willen weten wat de impact is van hun activiteiten. Wat heeft een land, of maatschappij er aan, dat jij daar actief bent? Daar kan Steward Redqueen je bij helpen. Via een brainstorm krijg je inzicht welke impact jij nu hebt, wilt realiseren en waarom.

Niet beschikbaar

Bijdragen door Steward Redqueen 3

Nudge Global Impact Challenge

Steward Redqueen heeft deelnemers gestuurd naar de Nudge Global Impact Challenge. Samen met jonge talenten van andere organisaties hebben ze een 3-daags ontwikkeltraject doorlopen. Het doel: een impact plan om het verschil te maken binnen hun organisatie.

  • 0 nudgers
  • 1 organisatie

Voor Vrienden van Nudge: Samen Solar

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Steward Redqueen korting als ze overstappen op zonnestroom.

  • 14 nudgers
  • 39 organisaties

Augustus 2014: Wouter Scheepens van Steward Redqueen gaf Dutch Solar Cycle advies over het aanscherpen van hun businessplan.


Blogs en nieuws over Steward Redqueen

Match: advies voor Dutch Solar Cycle

Match: advies voor Dutch Solar Cycle

Elektrisch fietsen op 100% duurzame energie die de fiets zelf opwekt? Dat is het innovatieve idee achter de Dutch Solar Cycle van Guus en Marc.