Stichting The GreenBox

The GreenBox is een full service communicatiebureau dat non-profit organisaties pro bono helpt met hun marketingcommunicatiedoelen. Het is onze missie om de kracht van creativiteit te combineren met de kunst van het geven. Organisaties kunnen met deze hulp hun geld investeren daar waar ‘t het hardst nodig is: in een betere wereld. The GreenBox noemt dit The GreenBox Effect!

bezoek de website Soest

Contactpersoon

Isabel Kofflard

Stuur een email

Stichting The GreenBox biedt deze gratis dienst aan

Communicatie, marketing & PR

Creating difference door pro bono communicatiediensten

Of het nu om een nieuw logo gaat, de vormgeving van een folder, een tekst voor web of papier, een persbericht, een advertentie, een media-inkoopadvies of een marketingcommunicatievraag? Stichting The GreenBox biedt je deze diensten gratis aan! Alleen wanneer The GreenBox diensten of producten in moet kopen van derde partijen (denk bijvoorbeeld aan hosting of drukwerk) worden deze kosten doorberekend aan de opdrachtgever.

Bijdragen door Stichting The GreenBox 2

By the Ocean we Unite

The Greenbox gaan pro-bono communicatie-activiteiten voor By the Ocean we Unite doen: website- incl. SEO-audit en infographics voor hun impactmodel (grafisch design). We vinden het geweldig dat The Greenbox pro-bono werk aanbiedt aan ngo's en stichtingen.


Tessa van The Greenbox helpt Nudger Ad Vlems met een persbericht over een crowdfundingactie voor Ecodorp Boekel.