Sustainable Talent

Sustainable Talent is hét duurzame loopbaanadviesbureau van Nederland. Sustainable Talent gelooft in de kracht van talenten. Hun missie is om deze talenten op de juiste plek te zetten en daarmee de transitie naar duurzaamheid te versnellen. Met onze kennis, ervaring èn uitgebreide netwerk maken ze de juiste match tussen tussen talentvolle professionals in duurzaamheid en bedrijven en organisaties die hun duurzaamheidsslagkracht willen vergroten. Annick Schmeddes: "Ik werk aan verduurzaming van de maatschappij door focus te leggen op verbinding en zetjes te geven in de goede richting. I 'nudge' careers to sustainability."

bezoek de website Utrecht

Contactpersoon

Annick Schmeddes

Stuur een email

Sustainable Talent biedt deze gratis dienst aan

Personeel & arbeid

Sustainable MBA in 1 Day op 19 januari 2018 - 1 plek gratis!

Professionals in duurzaamheid zijn continu op zoek naar best practices. De ontwikkelingen in duurzaamheid gaan echter ontzettend snel en het is bijna onmogelijk om dit allemaal bij te houden. Wil jij je kennis over de duurzame sector in slechts 1 dag weer helemaal up to date brengen én je opgedane kennis meteen toepassen op je eigen werk en organisatie? En daarnaast je netwerk uitbreiden? Sustainable Talent maakt een plek t.w.v. 295 euro beschikbaar! Geef je op en laat ons weten waarom jij deze plek verdient! De winnaar wordt eind november bekend gemaakt.

Bijdragen door Sustainable Talent 2

Nudger Holly is vrijwilliger bij BuurtBuik, een organisatie dat strijdt tegen voedselverspilling. Zij kon ons overtuigen dat zij de Nudge-plek heeft verdiend op de workshop 'Sustainable MBA in a day' georganiseerd door Sustainable Talent. Holly, veel plezier en succes met je duurzame carrière!


Nudger Julia Wagenaar zoekt een leuke baan op het gebied van duurzaamheid. Via Vriend van Nudge Annick Schmeddes van Sustainable Talent volgt ze een coachingstraject voor professionals in duurzaamheid.


Blogs en nieuws over Sustainable Talent

Hoe werf je professionals in duurzaamheid?

Hoe werf je professionals in duurzaamheid?

Hoe kom ik als organisatie aan goede werknemers die mijn duurzaamheidsambities handen en voeten geven? Hoe behoud ik de juiste mensen binnen mijn organisatie en voorkom ik uitstroom? Hoe zorgen we dat het gat tussen de werkvloer en de directie gedicht wordt? Op deze vragen gingen zo’n 20 bedrijven, waaronder Schuttelaar & Partners, Tony’s en Climate Neutral Group, afgelopen donderdag met elkaar in discussie. Deze Ronde Tafel werd georganiseerd in samenwerking met Sustainable Talent.
Match: op zoek naar de perfecte baan in duurzaamheid

Match: op zoek naar de perfecte baan in duurzaamheid

Nudger Julia Wagenaar zoekt een leuke baan op het gebied van duurzaamheid. Via Vriend van Nudge Annick Schmeddes van Sustainable Talent volgt ze een coachingstraject voor professionals in duurzaamheid. Ze vertelt over haar match! "Al meer dan 10 jaar werk ik in marketingfuncties in verschillende commerciële bedrijven. Er bleef echter...