The Footprint Challenge

The Footprint Challenge stimuleert mensen en organisatie hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Een bewustwordingsproject dat uitdaagt, prikkelt en inspireert. Met hun diensten helpen zij organisaties bij het betrekken van medewerkers door duurzaamheid leuk, concreet en persoonlijk te maken. Ga jij de uitdaging aan?

bezoek de website Nederland

Contactpersoon

Laura Moningka

Stuur een email

The Footprint Challenge biedt deze gratis dienst aan

Events, workshops & sprekers

Pubquiz: hoe groot is jouw voetafdruk?

Betrek je medewerkers of collega's op een leuke en laagdrempelige manier bij de duurzame ambities van de organisatie met een pubquiz. Deze quiz wordt op maat gemaakt. Welk team weet het meest van de voetafdruk en hoe kun je die met kleine acties verkleinen?

Bijdragen door The Footprint Challenge 2


Eet minder vlees

The Footprint Challenge daagt uit, prikkelt en inspireert mensen en organisaties om hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

  • 251 nudgers
  • 7 organisaties
  • Samen al 280030 liter water bespaard

Blogs en nieuws over The Footprint Challenge

#Movethedate door je footprint te verminderen!

#Movethedate door je footprint te verminderen!

Na 1 augustus leven we op de pof. Door onder andere overbevissing, ontbossing en de grote hoeveelheden CO2- uitstoot, hebben we meer van de Aarde opgemaakt dan dat er op een natuurlijke wijze in een jaar kan worden aangemaakt en verwerkt. Verklein je eigen voetafdruk en doe mee aan de #movethedatechallenge!
Match: Grrr ontwerpt een logo voor het Voetafdruk Avontuur

Match: Grrr ontwerpt een logo voor het Voetafdruk Avontuur

Grrr en Laura van het Voetafdruk Avontuur hebben elkaar een zetje gegeven met hun gratis Nudge Vriendendienst. Grrr ontwierp het logo van het Voetafdruk Avontuur en Laura organiseerde een Footprint quiz voor de ontwerpers. Laura vertelt over de samenwerking met Grrr en het ontwerpproces van haar logo.