Thuisrecycling.nl

Thuisrecycling helpt bij het scheiden, verminderen en recyclen van afval. Dit doen we door het aanbieden van een ruim assortiment aan producten, het geven van advies, workshops en het organiseren van events. Daarnaast hebben we een eigen inkooplijn aan producten om THUIS afval te RECYCLEN.

bezoek de website Rotterdam

Contactpersoon

Joost Trines

Stuur een email

Thuisrecycling.nl biedt deze gratis dienst aan

Events, workshops & sprekers

Workshop afvalscheiding voor kids

We leveren een workshop voor kinderen met het thema afvalscheiding. We gaan samen met de kinderen bouwen met afval en karton om een oplossing te vinden die ons helpt bij het scheiden van afvalmateriaal.

Blogs en nieuws over Thuisrecycling.nl

Vriendenbijeenkomst Milgro: Slim samenwerken in de circulaire Economie

Vriendenbijeenkomst Milgro: Slim samenwerken in de circulaire Economie

Aan de buitenkant verschilt het pand van Milgro in Rotterdam niet veel van de omliggende gebouwen op het industrieterrein. Maar zodra je binnenstapt, voel je meteen dat ze ‘iets’ met recycling of circulaire economie doen. Overal waar je kijkt, herken je producten of materialen die al een leven hebben gehad. Bij Milgro hebben ze een compleet nieuwe functie gekregen. Hergebruik van kassen als werkkamer, bewerkte autobanden als stoel of oude vliegtuigtrolleys als bijzettafel zijn maar een paar voorbeelden. Het resultaat is een inspirerende omgeving. De perfecte plek om met de Vrienden van Nudge te bespreken hoe slim samenwerken in de circulaire economie nog meer positieve impact oplevert!