Tony's Chocolonely

Met chocolade de wereld verbeteren, daar streeft Tony’s Chocolonely naar. Met de ambitie om de cacaoketen 100% slaafvrij te maken. Ze leveren de allerlekkerste chocolade van de beste verse cacao, zonder nare bijsmaak. Ze kopen cacao rechtstreeks in bij boeren in Ghana en Ivoorkust. En de biologische melk komt van Nederlandse koeien.

bezoek de website Amsterdam

Contactpersoon

Femke Lotgerink

Stuur een email

Tony's Chocolonely biedt deze gratis dienst aan

Producten

Chocolade uitdelen of proeven in de Chocokeuken

Als vriendendienst biedt Tony’s Chocolonely repen aan om te gebruiken tijdens je event. Of je kunt een dagdeel vergaderen met een chocoproeverij op de leukste werkplek van Nederland; de Chocokeuken!

Niet beschikbaar

Bijdragen door Tony's Chocolonely 5


Voor Vrienden van Nudge: Samen Solar

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Tony's Chocolonely korting als ze overstappen op zonnestroom.

  • 14 nudgers
  • 39 organisaties


Op de Vriendenbijeenkomst 'Global Goals' heeft Henk van de Tony's Foundation de Vrienden aan zijn tafel niet alleen met het Tony verhaal weten te inspireren maar heeft ook voor een zoete inval gezorgd!


SHOP&DROP

Tony’s Chocolonely heeft tijdens de Solar Boat Parade 2014 samen met andere Vrienden van Nudge bijgedragen aan het succesvolle SHOP&DROP live event.


Blogs en nieuws over Tony's Chocolonely

World Cleanup Day NL: dit is het resultaat

World Cleanup Day NL: dit is het resultaat

Duizenden deelnemers aan World Cleanup Day in Nederland hebben samen meer dan 35.000 stuks zwerfvuil opgeruimd en vastgelegd. Ze hebben tijdens het opruimen alles wat ze aan afval tegenkwamen – elk afzonderlijk flesje, blikje, sigarettenpakje of tasje – met behulp van een app op hun telefoon vastgelegd.
Hoe werf je professionals in duurzaamheid?

Hoe werf je professionals in duurzaamheid?

Hoe kom ik als organisatie aan goede werknemers die mijn duurzaamheidsambities handen en voeten geven? Hoe behoud ik de juiste mensen binnen mijn organisatie en voorkom ik uitstroom? Hoe zorgen we dat het gat tussen de werkvloer en de directie gedicht wordt? Op deze vragen gingen zo’n 20 bedrijven, waaronder Schuttelaar & Partners, Tony’s en Climate Neutral Group, afgelopen donderdag met elkaar in discussie. Deze Ronde Tafel werd georganiseerd in samenwerking met Sustainable Talent.
SHOP&DROP tijdens de Solar Boat Parade

SHOP&DROP tijdens de Solar Boat Parade

Afgelopen weekend werd in Amsterdam de Solar Boat Parade gehouden, georganiseerd door Vriend van Nudge De Groene Grachten. Het werd een supermatch: ook vele andere Vrienden leverden een bijdrage.