Tuyu

Tuyu realiseert unieke en fairtrade cadeau’s en accessoires op maat. De ontwerpen staan voor de kernwaarden en maatschappelijke betrokkenheid van het bedrijf. En waarborgen traditionele technieken van internationale fairtrade producenten. Met Tuyu heb je een exclusief cadeau in handen, als gever en als ontvanger. Wat Tuyu drijft is menselijkheid, vernieuwing, onafhankelijkheid en onze toekomst.

bezoek de website Vinkeveen

Contactpersoon

Antoinette Gast

Stuur een email

Tuyu biedt deze gratis dienst aan

Producten

Fairtrade relatiegeschenken

Fairtrade artikelen die met zorg zijn gemaakt door kleine producenten in ontwikkelingslanden, als relatiegeschenk bij bijzondere gelegenheden.

Niet beschikbaar

Bijdragen door Tuyu 1

Nudge

Dankzij tuyu kan Nudge Vrienden die een bijdragen leveren aan een bijeenkomst - bijvoorbeeld als spreker of host - bedanken met een fairtrade bedankje.


Blogs en nieuws over Tuyu

Vriendenbijeenkomst: Schoon water is niet gewoon

Vriendenbijeenkomst: Schoon water is niet gewoon

Als je in Nederland de kraan opendraait, is het de normaalste zaak van de wereld dat er schoon drinkwater uit stroomt. Toch is dat niet zo vanzelfsprekend. Hoewel de veengrond het water in het Groene hart al aardig filtert, vraagt veilige consumptie toch flink wat stappen. Dat bleek wel tijdens de rondleiding op de Vriendenbijeenkomst in het zuiveringsstation Lexmond.