VerdraaidGoed

VerdraaidGoed maakt producten die gemaakt zijn van restmaterialen zoals bijvoorbeeld dienbladen van oude NS informatieborden. Zo draagt VerdraaidGoed op speelse wijze bij aan het verkleinen van de afvalberg en vergroten ze bewustzijn over afval. De producten worden voornamelijk gemaakt in Nederlandse sociale werkplaatsen.

bezoek de website Delft

Contactpersoon

Lisanne Addink-Dölle

Stuur een email

VerdraaidGoed biedt deze gratis dienst aan

Bijdragen door VerdraaidGoed 2

Foodiebag - vraag om een doggybag

De initiatiefnemers van VerdraaidGoed, de creatievelingen achter de Foodiebag, willen zoveel mogelijk restaurants in Nederland laten kennismaken met de Foodiebag. Dat doen ze samen met nudgers!

  • 30 nudgers
  • 1 organisatie
  • We hebben al 21 borden eten gered!

Op de Vrienden Bijeenkomst 'Circulaire transitie versnellen' bij Circl - het vernieuwende circulaire paviljoen van de ABN AMRO op de Zuidas in Amsterdam - gaf Koen Kegel leiding aan een tafelgesprek over de grondstoftransitie.


Blogs en nieuws over VerdraaidGoed

Vrienden Bijeenkomst: samen de circulaire transitie versnellen

Vrienden Bijeenkomst: samen de circulaire transitie versnellen

De circulaire economie: er gebeurt al een hoop, maar volgens kenners nog niet genoeg. Tijdens de laatste Nudge Vriendenbijeenkomst in Circl leerden we een hoop over goede voorbeelden én kansen die er nog liggen. Petrick de Koning deed verslag.
Circulaire producten in de nieuwe webshop LoopedGoods

Circulaire producten in de nieuwe webshop LoopedGoods

Wij hebben onze krachten gebundendeld met VerdraaidGoed, Stichting Maatschappij en Onderneming, Het Groene Brein en Nederland Circulair om circulaire producten in het zonnetje te zetten. Maak kennis met LoopedGoods, een webshop vol spullen van Nederlandse bodem die een tweede leven krijgen.