WakaWaka

WakaWaka ontwikkelt, produceert en verkoopt hightech zonne-energielampen en opladers. De WakaWaka is een lamp én oplader. WakaWaka streeft ernaar dat iedereen, overal ter wereld toegang heeft tot veilig, duurzaam en zelfvoorzienend licht en elektriciteit. Een groot deel van de opbrengsten in het 'westen' komt ten goede aan noodhulp-programma's.

bezoek de website Haarlem

Contactpersoon

Camille van Gestel

Stuur een email

WakaWaka biedt deze gratis dienst aan

Producten

WakaWaka's

WakaWaka biedt WakaWaka lights aan als Vriendendienst. De WakaWaka Foundation levert voor elke WakaWaka ook een WakaWaka aan een gezin in een vluchtelingenkamp.

Niet beschikbaar

Bijdragen door WakaWaka 2

Voor Vrienden van Nudge: Samen Solar

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge WakaWaka korting als ze overstappen op zonnestroom.

  • 14 nudgers
  • 40 organisaties


Blogs en nieuws over WakaWaka

WakaWaka gaat crowdfunden, doe mee!

WakaWaka gaat crowdfunden, doe mee!

WakaWaka, de makers van efficiënte lampjes en telefoon laders op zonne-energie, is een crowdfunding campagne gestart. Met het geld willen ze hun operatie in Rwanda opschalen en hun duurzame boodschap verder verspreiden in de rest van Europa en de Verenigde Staten. Samen zetten we overal in de wereld het licht aan!