Wijzonol

Wijzonol is specialist op het gebied van verfproducten- en systemen. Een onafhankelijk familiebedrijf, voorloper op het gebied van duurzame ontwikkelingen. Speerpunten in het beleid zijn (eigen-)zinnige innovatie en duurzaamheid. Traditioneel vakmanschap wordt gecombineerd met de modernste technieken en inzichten. 'Groen' is doorgevoerd in alle facetten van de bedrijfsvoering, zoals productieproces, verpakkingen en transport.

bezoek de website Zwolle

Contactpersoon

Marijke van Wijhe

Stuur een email

Wijzonol biedt deze gratis dienst aan

Producten

Verf voor een duurzaam project

Wijzonol levert duurzame verf én een professioneel verfadvies voor een drietal bijzondere projecten uit de Nudge community. Welk initiatief kan nog een likje verf gebruiken?

Niet beschikbaar

Bijdragen door Wijzonol 2

Wijzonol helpt Stichting Vrienden van Amma met het opknappen van een pand in Zeist, dat een cursus- en meditatiecentrum voor sociale en milieu activiteiten voor de buurt zal worden. Wijzonol geeft advies over de soort verf, hoe verspilling kan worden voorkomen en geeft een speciale korting zodat de investering in professionele producten beperkt blijft. Ook zullen ze hun instructeurs inzetten om de vrijwilligers te voorzien van de nodige “tips en tricks” voor professioneel schilderwerk. St. Vrienden van Amma is de Nederlandse tak van www.embracingtheworld.org, een wereldwijde organisatie geïnspireerd door Amma, een Indiase humanitaire en spirituele figuur die beroemd is omdat ze meer dan 35 miljoen mensen omhelsde.


Nudge

Dankzij Wijzonol werkt het Nudge team in een frisse werkomgeving. Voor het nieuwe kantoor van Nudge heeft Wijzonol verf geleverd.


Blogs en nieuws over Wijzonol

Wijzonol roept schilders en fabrikanten op om in actie te komen voor verduurzaming

Wijzonol roept schilders en fabrikanten op om in actie te komen voor verduurzaming

De Nederlandse verfsector stoot jaarlijks evenveel CO2 uit als een stad ter grootte van Zwolle. Door bijvoorbeeld te werken met kwalitatief betere verf kan die uitstoot fors omlaag gebracht worden. Dat blijkt uit onderzoek van advies- en ingenieursorganisatie Arcadis, uitgevoerd in opdracht van Koninklijke Van Wijhe Verf. De verffabrikant streeft ernaar om zelf al in 2025 klimaatneutraal te zijn en roept de verfsector op om dat voorbeeld te volgen.
The Pollinators smeden een Nationale Zaaicoalitie voor bijen

The Pollinators smeden een Nationale Zaaicoalitie voor bijen

Op 22 april is het Nationale Zaaidag. The Pollinators smeden speciaal voor deze dag een coalitie van tientallen bedrijven, organisaties en instellingen. Al deze partijen vormen samen een distributienetwerk voor biologisch zaad waaruit bloemen groeien die zorgen voor broodnodige voeding voor bijen.
Match: Van Wijhe Verf test lak op bamboeframe

Match: Van Wijhe Verf test lak op bamboeframe

Tijdens het 5-jarige bestaan van Nudge ontstond een spontane match tussen EerlijkeKansen en Van Wijhe Verf. Na een pitch van EerlijkeKansen stelde de verfproducent voor om haar lak te testen op een bamboeframe. We vroegen Joep van Ginderen naar de match.