Yumeko

Yumeko is als koploper gestart met het op de markt brengen van ecologisch bedlinnen en badgoed. Alle producten zijn gemaakt van de meest duurzame en natuurlijke materialen van hoge kwaliteit. Rob van den Dool: "Positieve maatschappelijke veranderingen moeten uit het bedrijfsleven komen: ondernemers en consumenten veranderen zo samen de wereld! Dàt is onze droom.”

bezoek de website Amsterdam

Contactpersoon

Rob van den Dool

Stuur een email

Yumeko biedt deze gratis dienst aan

Business development & advies

Advies op het gebied van sociaal ondernemen

Advies van een succesvolle MVO-pionier & kenner: Yumeko deelt graag haar kennis met nudgers en adviseert twee duurzame start-ups over sociaal ondernemen.

Niet beschikbaar

Bijdragen door Yumeko 4

Verduurzaam je huis

Yumeko heeft een van tips gegeven om je huis te verduurzamen. Met al deze tips kan jij - gemakkelijk en snel - verantwoorde keuzes met impact maken. In én om het huis.

  • 2197 nudgers
  • 42 organisaties


Nudge

Yumeko als decor voor een interessante bijeenkomst met nudgers. In een souterrain op de Amsterdamse Keizersgracht vertelden zij over hoe zij een unieke marktpropositie met 'ecologisch beddengoed' hebben verkregen.


Nudge

Stephan van Yumeko gaf Sonja Born van Atelier Macco advies. Hij hielp haar bij de vraag "Hoe vind ik kledingproducenten die naast hun buitenlandse productie ook in Nederland hun productie willen uitzetten?"


Blogs en nieuws over Yumeko

Match: Sonja krijgt advies van Yumeko

Match: Sonja krijgt advies van Yumeko

Sonja Born zoekt kledingproducenten die ook in Nederland willen produceren. Met haar Atelier Macco wil ze jongeren aan werk helpen. Stephan van Vriend van Nudge Yumeko gaf haar advies.