Jouw initiatief op Nudge.nl

 

Laat mensen meedoen aan jouw initiatief! Ook staan er 200 organisaties klaar om jou verder te helpen.

Start jouw initiatief

 

Nudge ondersteunt initiatieven die de wereld beter maken. Alles wat je hier vindt is praktisch, concreet en haalbaar, zodat andere nudgers er meteen mee aan de slag kunnen.

Geef jouw initiatief een zetje

Samen helpen we om jouw initiatief tot een succes te maken. Door je initiatief op Nudge te plaatsen kan je de hulp inschakelen van de nudgers en van de Vrienden van Nudge om jouw initiatief een zetje te geven.

  1. Mensen uit de community helpen je. Jij omschrijft waar je hulp bij nodig hebt: van meedenken tot de handen uit de mouwen steken.
  2. Organisaties bieden hulp aan. De Vrienden van Nudge leveren allemaal Vriendendiensten: van gratis producten tot juridisch advies of vergaderruimte.

Stappen

Binnen een paar stappen staat je project op Nudge en kan je aan de slag. 

  1. Stuur je project naar ons op via het formulier "Start initiatief". 
  2. We controleren je initiatief.
  3. Je initiatief staat online: tijd om je vrienden en buurt erbij te betrekken. Vraag ze om mee te doen, om een reactie achter te laten en feedback te geven.
  4. Er wordt een e-mailnotificatie verzonden naar nudgers bij jou in de buurt die graag op de hoogte blijven. Zo heb je direct extra zichtbaarheid voor jouw initiatief. 

Je wil met jouw initiatief de wereld mooier maken. Het gaat niet om jouw persoonlijk belang maar om een bijdrage aan je omgeving.

In jouw initiatief worden de handen uit de mouwen gestoken. Het heeft een positief geluid en is dus geen protestactie.

Je initiatief komt op de Nudge kaart te staan. Zorg dus dat nudgers uit je omgeving mee kunnen doen met jouw initiatief.

Initiatieven staan op onze website om er andere nudgers bij te betrekken. Hier heb je zelf een grote rol in. Zorg dus dat je jouw netwerk activeert!